Välkommen till sommarens blixtturneringar!

Åtta kvällar, med start den 25 juni (OBS) är alla schackspelare välkomna att delta i Gotlands schackförbunds sommarblixtturneringar. Den första tävlingen spelas i Röda Korsets lokal "Kupan" på¨Norra Hansegatan 14 i Visby. Den andra tävlingen, den 1 juli, spelas på Hemsegården (där det visas bio) i Hemse. Och så vidare! Detaljerna finns i spelprogrammet på denna hemsida. Standard är måndagkvällar, men av lokalbokningsskäl går den allra första tävlingen en tisdagkväll!

Tävlingarna startar kl 19 och kommer att vara registrerade för elorating. "Sommargotlänningar", gäster på ön från andra klubbar, är varmt välkomna att tampas med oss gotländska spelare. Klubbtillhörighet är inget krav, men ett önskemål (med tanke på elo-registreringen).

Samma kvällar, i samma spellokaler, bjuder vi också in till separata juniortävlingar för barn och ungdomar som hellre spelar i sådana sammanhang. De tävlingarna eloregistreras inte. Det kanske ska påpekas att alla juniorer är välkomna att delta i de "stora" blixtturneringarna.

Väl mött! Sommaren 2023 deltog 33 spelare från 10 olika klubbar i 7 tävlingar. Ska vi bli ännu fler i år?